Știri pe scurt

Michael Schumacher spune ca cei doi noi sefi din managementul Mercedes (Lauda si Wolf) nu au nici un merit pentru performanta masinii din acest an si ca aceasta se datoreaza pasilor facuti in trecut. El admite totusi ca nu trebuie subestimata puterea unui vant proaspat care a suflat la Mercedes in urma noilor modificari.

Mark Webber este categoric si afirma ca poate castiga titlul in 2013; pentru acest lucru tot ce are de facut este sa fie consistent asa cum a fost in prima parte a seoznului trecut si nu asa cum l-a incheiat. El spune ca sunt multi vulturi care se invart deasupra lui in ultimii 3-4 ani asteptandu-i sfarsitul ca si pilot dar ca el nu are nici o emotie legata de viitorul sau la Red Bull si in Formula 1. Australianul s-ar fi destainuit managerului sau Flavio Briatore faptul ca RB9 este o masina foarte puternica.

Bob Dell afirma ca Mercedes a invatat anul trecut despre gestionarea pneurilor si chiar daca nu au aratat ca sunt in stare sa rezolve problema in 2012, el spune ca in 2013 nu se vor mai confrunta cu problemele de anul trecut.

Eric Boullier admite faptul ca interventia sa personala a facut ca Romain Grosjean sa mai aiba loc la echipa Lotus fiindca aceasta a fost aproape de o eliminare. Tot el mai spune ca vede in Grosjean un potential campion mondial.

Valteri Bottas afirma ca greselile sunt inerente si ca nu va putea invata despre Formula 1 cu adevarat daca nu va comite si greseli.

Sergio Perez spune ca este disperat dupa prima sa victorie in Formula 1 si ca scopul sau este sa il invinga pe Button si pe toti ceilalti piloti in acest an.