Știri pe scurt

McLaren si-a cerut scuze fata de Mark Webber si de echipa Red Bull datorita problemelor pe care acesta le-a avut la startul australian. Acestia au admis ca a fost o eroare cu softul ce dirijeaza lansarea startului si ca sistemul de start din garajul lui Mark s-a resetat in timpul turului de formare si nu a mai fost pornit la timp, lucru ce a dus la startul dificil pe care acesta l-a avut pe circuitul de casa.

Nico Hulkenberg va avea un sasiu nou la cursa din Malaezia. Acest lucru se datoreaza faptului ca in cursa din Australia acesta nu a luat startul din cauza unor probleme cu sistemul de alimentare cu combustibil. In acest fel echipa doreste sa evite orice alte probleme in urmatoarea cursa. In acelasi timp echipa Sauber a admis ca a fost uimita de ritmul de cursa impus de echipele din fruntea plutonului.

Lewis Hamilton a prins glas acum si a rabufnit acuzand fosti piloti de Formula 1 care i-au spus ca a gresit facand trecerea de la McLaren la Mercedes ca nu stiu nimic si ca el este foarte multumit si chiar mandru de miscarea facuta. Pana mai adineauri era discret in aceasta privinta acum a prins curaj. Sa vedem daca are motive in continuare pentru acest lucru.

Kimi Raikkonen a spus ca nu vede de ce nu ar putea castiga titlul mondial in 2013 dupa ce a numit victoria din Australia ca fiind una usoara.

Martin Whitmarsh este luat in vizor … de presa. Viteza monopostului pe care il au si problemele cu acesta se pun pe seama exclusiva a directorului echipei. Noi credem ca Martin va reusi sa depaseasca aceste probleme intr-un fel sau altul.

Fernando Alonso este realist si afirma ca nu asteapta victorii timpurii cu echipa Ferrari fiindca sustine ca sunt totusi in spatele celor de la Red Bull si chiar in urma celor de la Lotus.

Niki Lauda spune ca abordarea celor de la Pirelli este una fundamental gresita si ca nu este normal ca in fiecare an echipele sa ghiceasca fereastra de functionare a pneurilor si acest lucru sa aiba atata importanta in castigarea unei curse.

 

3 comentarii

  1. Post By daniel

    Mark nu putea sa ceara intreruperea startului din cauza problemelor tehnice ? (pe vremuri daca ridica pilotul mana semnalizand o problema tehnica se amana startul). Kimi e cam exagerat de optimist. Uitati-va la rezultatul colegului. A avut noroc si desigur inteligenta ca sa nu mearga in trenulet. de asta a putut sa-si conserve pneurile. In Malayesia daca ne va permite si vremea vom vedea daca cursa din Australia a fost sau nu in mare parte noroc.
    Alonso cred ca-si adoarme adversarii. Cel putin pe temperatura redusa din Australia monoposturile Ferrari au functionat foarte bine, mult peste RBR mai ales pe pneuri medium.

    1. eu peste tot am citit ca Lotus nu se gandesc inca la lupta pentru titlu si binenteles si Kimi a declarat la fel. niciunde nu am vazut aceasta informatie, cum ca Kimi sa fie asa optimist…

  2. Post By daniel

    Zicea ceva de genul ca a fost una dintre cele mai usoare curse pe care le-a castigat. Eu nu as spune ca el a castigat cursa ci ca a profitat din plin de luptele care s-au dus in fata lui. In cursa in afara de Hamilton si Sutil nu a fost nevoit sa depaseasca pe nimeni.

Comments are closed.