Știri pe scurt

Ross Brawn a declarat ca in urmatoarea cursa nu vor mai avea problemele cu pneurile pe care le-au avut in cursa din Melbourne. El s-a aratat increzator ca forma aratata in calificari va fi si in cursa.

Helmul Marko consultantul Red Bull a spus ca Mark Webber a stat mai bine pe pneuri fiindca masina lui a avut o configuratie usor diferita insa a admis si faptul ca s-au concentrat prea mult pe calificari si ca mai important este sa fie cel mai rapizi in cursa, nu doar intr-un singur tur.

Davi Coulthard spune ca Vettel este un pilot de varf dar care nu il impresioneaza atunci cand este in pluton fiindca nu are aceasi determinare ca si Alonso sau Hamilton. Ii recomanda sa mearga la o alta echipa si sa invinga un fost campion mondial ca si coechipier.

Fernando Alonso va aniversa 200 de mari premii odata cu cursa din Malaezia in timp ce Raikkonen se va intoarce pe circuitul unde a castigat prima data in cariera, intr-o cursa in care din prima pozitie a plecat Alonso.

Echipa Williams a spus ca sunt increzatori ca vor gasi solutii la problemele avute in prima cursa si spera o dubla clasare in puncte in chiar cursa de peste 3 zile.

Romain Grosjean spune ca vrea musai prima victorie si crede ca acest lucru este posibil dupa ca a vazute realizarile colegului sau in prima cursa a sezonului.

 

3 comentarii

 1. Post By daniel

  Cred ca s-a trecurat o mica greseala „Fernando Alonso va aniversa 200 de mari premii odata cu cursa din Australia?” Nu in cursa din Malayesia ? Ce carte de vizita are Alonso ! Podiums 87/ Points 1382/
  Grand Prix entered 199. Si cand te gandesti ca a pornit de la Minardi care numai de podium nu era :)

  1. Post By F1 Manager

   Asa este. Multumim!

   1. Post By daniel

    Eu multumesc ca existati :)

Comments are closed.