Știri pe scurt

Ross Brawn declara ca nu crede ca sistemul adus pe masina Mercedes de anul acesta FRIC va cauza probleme politice in lumea Formulei 1. Sistemul este legal si el a declarat ca de cand este el in Formula 1 in fiecare an se cauta echilibrul ideal dintre suspensii si aerodinamica. Prea mult accent pe una dintre ele duce la dezechilibre in ceea ce o priveste pe cealalta.

Fernando Alonso a declarat ca nu este nimic deasupra echipei Ferrari care este cea mai buna lume din lume si ca doreste ca aici sa isi incheie cariera din Formula 1. El a mai declarat si faptul ca pentru a il invinge pe Masa in calificari trebuie sa faca un tur extraordinar.

Nico Rosberg a declarat ca ceea ce s-a intamplat in Malaezia privind ordinele de echipa l-a facut sa se gandeasca serios la foarte multe aspecte dar ca acum a depasit momentul si ca merge inainte sperand in multe alte oportunitati in care se va putea urca pe podium.

Helmult Marko a declarat si el ca Kimi Raikkonen este un posibil inlocuitor al lui Mark Webber la echipa Red Bull incepand cu sezonul 2014.

Stefanno Domenicalli a spus ca el are o parere foarte buna despre Sebastian Vettel ca si pilot si cu un management potrivit la Ferrari el crede ca ar putea trai impreuna Alonso cu Vettel si ca niciodata sa nu spui niciodata, insa momentan Massa este intr-o forma de zile mari.

Echipa Williams spune ca vor aduce un pachet semnificativ de inovatii pentru monopostul lor pentru cursa din Barcelona, nu mai repede, pachet insa care spera sa ii aduca mult mai aproape de echipele de top.

Felipe Massa se declara convins ca anul acesta poate lupta pentru titlul mondial si este si mai convins ca va obtine cel putin o victorie de etapa cu monopostul F138.

Robert Kubica a declarat ca este posibil ca intoarcerea sa in Formula 1 sa nu se intample niciodata si a multumit FIA ca i-a permis sa foloseasca o pedala pe partea stanga in masina cu care el acum alearga in campionatul de raliuri.

Kimi Raikkonen a declarat ca dupa acest an s-ar putea retrage din Formula 1 si ca nu are nici un contract nimic pentru la anul, el concentrandu-se doar pe anul viitor.

Sebastian Vettel spune ca e nemultumit de ordinul dat de echipa si de reactia acesteia dupa depasirea efectuata de el asupra lui Mark Webber deoarece el este angajat de echipa ca sa castige si asta a si facut. De acord cu el…pana la un punct, insa chiar dupa cursa a declarat ca nu a stiut ce face si ca nu a inteles comanda data de echipa. Mai jos gasiti filmuletul cu declaratia sa.