Ştiri pe scurt

Lotus va testa un alt nas al masinii in antrenamentele de Vineri de la Marele Premiu de Formula 1 de la Austin. Echipa Lotus a surprins in acest debut de sezon prin nasul asimetric cu care a echipat masina, iar FIA a anuntat ca vrea sa se renunte la acest tip de modele si masinile sa aiba un nas gen ca al masinilor Mercedes si Ferrari.

Din comisia infintata de FIA si care va analiza accidentul in care a fost implicat Jules Bianchi in Marele Premiu de la Suzuka va face parte si Ross Brawn si Stefano Domenicalli.

Nico Hulkenberg a fost confirmat pentru sezonul 2015 la echipa Force India, in timp ce viitorul lui Sergio Perez in Formula 1 este inca neclar.

Poza atasata articolului ni se pare formidabile si surprinde lupta dintre coechipierii Toro Rosso in Marele Premiu de Formula 1 din Rusia.

Lupta pentru locul al doilea loc din echipa Toro Rosso se da intre Sainz jr. si Jean Eric Vergne, ultimul sustinut de Franz Tost directorul echipei si de Dietrich Mateschitz patronul echipei. Pe varianta mai riscanta si cel care doreste doi debutanti in echipa mearge eminenta cenusie a grupului Red Bull Helmut Marko. In acest timp insa Marco Wittmann campionul DTM din 2014 va testa monopostul Toro Rosso ca si un premiu din partea echipei BMW din care face parte.