Știri pe scurt

Jenson Button spune ca echipa sa trebuie neaparat sa performeze bine in Germania. A spus ca nu stiu unde se afla acum echipa dupa doua curse dificila ca Valencia si Silverstone, dar inginerii afirma ca nu e nimica in neregula cu masina McLaren.

Mercedes spune ca pregateste o inovatie pentru cursa din Germania si ca este foarte important pentru ei sa aiba un rezultat bun in cursa de acasa. Schumacher declara ca nimic nu se compara cu emotia de a alerga in fata proprilor suporteri.

„Nu ma uit la cine este pe locul 3 sau 4 sau 5, eu ma uit la cel care este in fata si la cel care performeaza cel mai bine. Ma uit la Alonso si stiu ca el este cel pe care trebuie sa il inving” a declarat Mark Webber.

Valtteri Bottas a fost cel mai rapid si in a doua zi de teste desfasurata pe circuitul de la Silverstone. In aceasta a doua zi la teste a participat doar echipele Williams si Marussia.

Roamain Grosjean va fi penalizat cu 5 pozitii pe grila de start a Marelui Premiu din Germania fiindca a fost nevoit sa isi schimbe cutia de viteze intr-un moment in care nu a parcurs cu aceasta 5 curse asa cum cere regulamentul. Echipa a declarat ca sunt norocosi ca nu s-a intamplat ceva grav in cursa cu cutia de viteze si ca Romain a obtinut locul 6 reusind sa incheie cursa.

James Allison directorul tehnic de la echipa Lotus a spus ca pregateste unele noutati pentru cursa de la Hockenheim de care este cu adevarat entuziasmat si spera ca acestea sa produca pe circuit efectul asteptat de echipa.

Echipa Caterham este sigura ca micsoreaza diferenta fata de echipele de la mijocul plutonului si in special fata de Toro Rosso care sunt acuma in aria lor de bataie, iar datele statistice din ultimele curse arata clar acest lucru.

Kimi Raikkonen spune ca nu exista nici un motiv pentru care el si echipa nu ar putea sa lupte pentru un alt podium in cursele ce urmeaza.

Un comentariu

  1. pacat pentru Grosjean….

Comments are closed.