Știri pe scurt

Sergio Perez a castigat in Bahrain prima cursa din cariera sa in carea a strans 9 podiumuri in 190 de starturi. Momentan el nu are unde pilota in Formula 1 pentru anul viitor. Alex Albon sigur va pleca de la Red Bull. Marko este un tip care nu iarta.

Mercedes a facut atatea greseli in cursa din Bahrain cat in ultimii 7 ani in care a obtinut 7 titluri mondiale la constructori l si 7 la piloti. Fara insinuari. Dar consideram ca este de gandit la ce au spus unii dintre colegii lui Hamilton din Formula 1: “90% din grila ar castiga titlul in masina Mercedes.” Noi am spune ca 45% dintre ei, fiindca ceilalti 45% ar fi coechipierii lor de la Mercedes care ar pierde titlul din pozitia a II-a.

Bottas Valtteri si-a pus cenusa in cap si a declarat ca stie ca “din afara dacă privești lucrurile el poate parea un pilot foarte slab, daca vine un alt pilot prima data in masina ca a ta si te bate, dar lucrurile sunt mai nuantate”. Asa or fi. Cert este ca „actiunile” lui s-au prabusit.

Totusi necrutatorul Helmut Marko l-a laudat pe Mick Schuamcher afirmand ca acesta a reusit sa faca fata unei presiuni imense tinand cont de numele sau de familie si sa castige titlul in Formula 2.

Un comentariu

  1. Post By victor L

    Asa se vede, dar dupa o singura cursa, si asta cu incidente si accidente care au compromis cursa, nu se pot trage concluzii chiat atit de ferme. Altfel, campionatul ar consta doar intr-o etapa.
    Daca Verstapen raminea in cursa, alta ar fi fost desfasurarea. Chiar si Leclerc.
    Oricum, Russel a fost marele nedreptatit al cursei. Chiar ca o asemenea bulibaseala in garajul Mercedes, mai rar. De fapt, n-am vazut niciodata.

Comments are closed.