Știri pe scurt

Helmut Marko a admis: „Da, exista o clauza in contractul lui Max Verstapen, dar nu vreau sa intru in detalii. Mai multi sau mai putin aceasta spune ca el trebuie sa poata sa lupte pentru victorii si titlul mondial prin propriul efort. Daca nu, el poate pleca.” Aceasta inseamna ca monopostul Red Bull trebuie sa fie mai lent cu maxim 0,3 secunde fata de cel mai rapide monopost de pe circuit, adica Mercedes.

Echipele au convenit ca incepand cu 2022 motoarele sa nu mai fie dezvoltate, astfel ca in aceasta privinta Red Bull ar putea fi mai linistiti. Sau nu.

Mick Schuamcher adminte ca lucrurile nu sunt simple in pregatirea pentru sezonul ce va incepe in 6 saptamani. Haas nu are un monopost al sau si pilotii echipei folosesc simultaorul echipei Ferrari, unde insa au prioritate pilotii echipei italiene.

Fernando Alonso a suferit un accident de bicicleta in Elvetia si a trebuit chiar operat. El a transmis: „Sunt ok!” Asa sa fie. Dcotorii au dat asigurari ca el va fi apt de participarea la testele din Bahrain ce se vor desfasura in 12-14 Martie.