Ştiri pe scurt

Vettel declara ca adevarul este ca nu a semnat nimic cu Ferrari si ca nu au batut palma. Recunoaste ca e flatat de aprecierea lui Luca di Montezemolo care a declarat ca il vede pilot Ferrari si nu exclude o colaborare cu acestia in viitor, dar pentru moment nimic nu e semnat.

Alain Prost fostul campion mondial de Formula 1 spune ca Red Bull vor obtine al treilea titlu in acest an.

Echipa Ferrari spune ca circuitul din Germania li se potriveste si se asteapta ca echipa sa fie puternica aici si sa aiba un monopost care poate castiga cursa. Ei spun ca au rezolvat problema cu viteza de varf si in virajele lente nu au avut nicicand probleme serioase.

Nigel Mansell spune ca Michael Schumacer ar putea sta si in 2013 si chiar mai mult in Formula 1 atat timp cat doreste acest lucru. Ce sfat le da el? „Asta e treaba lui Michael si a lui Mercedes.”

Felipe Massa spune ca nu are nici un motiv sa plece de la Ferrari. Ii dam dreptate, din punctul sau de vedere nu sunt motive. El spune ca acum conduce asa cum ii place si ca trebuie doar sa creasca in continuare si sa obtina rezultate bune pana la sfarsitul sezonului.

Nico Rosberg a spus ca daca ar fi mai tanar ceea ce ar face este sa asculte de parinti mai cu atentie si ca acesta e sfatul care il da tuturor tinerilor care vor sa ii urmeze indemnul.