Ştiri pe scurt

Lotus au venit in Germania cu un dublu DRS, asemanator sau nu rivalilor de la Mercedes, pe care insa nu au putut sa il testeze foarte bine din pricina vremii potrivnice. McLaren a spus ca nu are nici o problema cu sistemul instalat pe masina Lotus.

Mika Salo fostul pilot al echipei Ferrari a spus ca echipa italiana are nevoie de un al doilea pilot mai bun decat Massa si in acelasi timp a atras atentia conationalului sau Heikki Kovalainen sa fie atent la mutarea pe care e posibil sa o faca la echipa Sauber, chiar daca acestia au acum o masina buna insa Peter Sauber este un om cu care este greu de lucrat.

Maldonado a fost amendat cu 1200 euro pentru ca a depasit viteza de la boxe in timpul antrenamentelor cu nr. 1 desfasurate pe circuitul german de la Hockenheim.

Michael Schumacher a reiterat ideea ca va anunta in Octombrie daca va mai alerga in Formula 1 si in 2013. A spus ca sunt motive incurajatoare pentru echipa Mercedes si pentru cum au evoluat in dezvoltarea masinii pe parcursul celor 2 ani.

Rosberg spera ca incepand cu Germania sa aiba norocul din nou de partea sa si sa lupte din nou pentru titlul mondial obtinand clasari foarte bune in cursele viitoare.

Grosjean a refuzat ajutorul lui Jackie Stewart care a spus ca tanarul francez are potential si a dorit sa il ajute prin sfaturi si prin o eventuala colaborare intre cei doi. Romain a spus ca nu e cazul momentan fiindca programul nu ii permite si in plus are de petrecut o luna de miere. A spus ca pe viitor nu exclude o colaborare cu triplul campion mondial si ca este magulit de cuvintele acestuia.

Fernando Alonso a spus ca se simte in cea mai buna forma din cariera sa si ca spera sa isi extinda conducerea la varful clasamentului de Formula 1 dupa cursa din Germania ce se va disputa Duminica incepand cu ora 15.

Bernie Ecclestone este pregatit sa discute cu Mercedes in Germania la Hockenheim despre continuarea echipei germane in Formula 1 si dupa acest sezon. Mercedes este singura echipa de varf care nu are o intelegere si nu a semnat inca un acord cu Formula 1 Management pentru a alerga in F1 si dupa sezonul actual.

Lewis Hamilton spune ca ar fi anormal sa paraseasca McLaren si ca are incredere in ceea ce a numit familia sa, dar ca e normal sa se uite la toate optiunile pe care le are in fata.