Ştiri pe scurt

Toata lumea vrea sa il sperie pe Fernando. Jenson Button a declarat ca e de ajuns o greseala si un mic ghinion pe care spera ca cei de la Ferrai sa il aiba si lucrurile se vor schimba rapid si spaniolul ar putea pierde avansul detinut in prezent. La fel si Christian Horner, directorul Red Bull declara ca distanta la care se afla Alonso nu este insurmontabila si ca vor pune si mai multe presiune pe el in cea de a doua parte a sezonului.

McLaren va veni cu un nou pachet de inovatii la Hungaroring, unul deloc neglijabil si la fel si la Spa vor veni cu componente noi. Pentru Monza au declarat ca vor avea doar componente specifice acestui circuit si urmatorul pachet cu inovatii este pregatit pentru Singapore.

Tot McLaren a batut recordul mondial la schimbul de pneuri in F1. Jenson Button a stat efectiv doar 2,31s cu masina in prima sa oprire la boxe efectuata in cursa din Germania.

Toto Wolff a devenit noul director executiv in cadrul echipei Williams. Speram ca acesta sa stea mai mult decat predecesorul sau care a plecat dupa numai 6 saptamani in urma unor controverse speculate a fi avute cu unul din fondatorii echipei Patrick Head.

Cei de la Sauber au declarat ca nu conteaza cine le este in fata ei raman concentrati si determinati sa ii invinga. In prezent echipa germana Mercedes se afla la 25 de puncte in fata lor pe pozitia a 5-a in clasamentul constructorilor si cei de la Sauber spun ca tintesc si ei aceasi pozitie.

In urma controverselor avute dupa calificarile din Germania cand Red Bull a fost acuzata de maparea ilegala a motoarelor, FIA a spus ca va reglementa acest lucru inainte de Marele Premiu al Ungariei. Chiar maine se asteapta o decizie de la forul international in aceasta privinta. Vom reveni cu amanunte.

Nico Hulkenberg spune ca nu e multumit de pozitia sa in clasament si ca spera sa aiba mai multe puncte in acest moment al campionatului, insa este multumit de progresul facut de el si de echipa si ca spera la mai multe in a doua parte a sezonului.