Strategia lui Alonso nu mai e un secret: ”În 2022 voi ajunge în vârf!”

La MP al Statelor Unite, Alpine F1, echipa lui Fernando Alonso, nu a înscris niciun punct pentru prima dată în cele paisprezece curse. Deși pilotul spaniol regretă acest lucru, nu este îngrijorat. Crede că anul lui va fi 2022.

La Gala Sportului Asturias din Spania, Alonso, în vârstă de 40 de ani, a câștigat premiul pentru cel mai bun sportiv din 2019. Pilotul spaniol de F1 a fost recompensat pentru succesul său în campionatul WEC, dar ceremonia nu s-a putut ține anul trecut din cauza pandemiei. Cu toate acestea,  Alonso a vorbit despre premiul său și a răspuns întrebărilor despre revenirea sa în Formula 1.„Sunt foarte mulțumit de întoarcerea mea în F1 după ce am lipsit un an”, a spus Alonso, ciatat de ziarul Marca. Pilotul spaniol a dezvăluit acum și strategia sa din acest sezon.

„Nu m-am simțit deloc confortabil în primele curse și m-am adaptat abia în cursa a patra sau a cincea. Scopul meu a fost să folosesc un an pentru a ajunge în vârf în 2022. Cred că atunci vor ajunge în vârf”, a măturisit el,

Un comentariu

  1. Post By Emil Croitoru

    Doamne ajută!

Comments are closed.