Stroll: Aston Martin, cea mai bună ofertă la care am lucrat vreodată

Din 2021, emblematicul brand de autoturisme Aston Martin va activa ca echipă cu această denumire în Formula 1. Anunțul a fost făcut miercuri de Racing Point, care nu va mai fi listată ca echipă de clienți începând cu sezonul viitor.

„În ultimele luni, a fost nevoie de mult timp și energie pentru a se putea realiza asta și, cu siguranță, au fost câteva nopți nedormite între. Dar pe de altă parte, aceasta este cea mai bună ofertă în care am fost implicat. Mașinile sunt pasiunea mea, iar Aston Martin a avut întotdeauna un loc special în inima mea, așa că este minunat să poți face asta ”, spune Lawrence Stroll.

El consideră că o marcă precum Aston Martin ar trebui să concureze la cel mai înalt nivel al sportului cu motor. „Cred că este unul dintre cele mai frumoase lucruri din istoria F1 și nu mi se pare un nume nou mai bun de prezentat fanilor decat acesta.  Aston Martin a evoluat bine în mai multe domenii, dar acum este o oportunitate de a o arăta la vârful sportului cu motor”, încheie Stroll.