„Sunt de mult timp aici şi cunosc mizeriile din Formula 1”

„Nimic nu s-a schimbat pentru mine. In regula, echipa e diferita, este grozav sa fiu aici, echipa este mult mai plina de pace, mai linistita. Vor si ei sa castige dar modul in care vor sa faca acest lucru este diferit decat al celorlalte echipe. Nu am nici o plangere” a declarat finlandezul Kimi Raikkonen.

Intrebat daca ar putea fi fericit departe de Formula 1 el a ras si a raspuns: „sunt aceleasi intrebari. Nimic nu s-a schimbat. Oamenii incearca sa creeze povesti. Nu imi pasa. Uneori e bine, alteori nu dar nu imi fac griji din pricina asta. Stiu ce se intampla in F1. Am fost aici indejuns de mult timp ca sa inteleg rahaturile care inconjoara acest sport.”

El a adaugat: „trebuie sa muncesti si sa iti faci treaba si sa nu te mai intereseze acest lucruri care te-ar putea enerva si nu te ajuta. Imi traiesc viata cat de relaxat este posibil. Toata lumea stie ca pilotajul este o parte a muncii tale si desigur este partea principala. Dar sunt alte lucruri, fiindca sunt multi bani in joc si nu e surprinzator ca mai ai si altceva de facut. Oamenii sunt mai mult sau mai putin aceasi, mergem in alte locuri dar cursele sunt mai mult sau mai putin la fel.”