”Sunt lucruri legate de pneuri pe care în continuare nu le înțelegem”

Intrebat despre cursa de Duminica din Montreal si despre comportamentul masinii si al pneurilor, seful echipei Red Bull, Christian Horner declara: „a fost o cursa dificila si avem unele lucruri la care trebuie sa ne gandim si pe care trebuie sa le intelegem”.

El a mai spus: „in cele din urma am salvat niste puncte importante invinganndu-l pe Alonso. Lewis a ales o strategie cu doua opriri si a functionat. La un moment dat sa renunti la conducerea cursei ca sa faci acest lucru a parut un lucru de-a dreptul indraznet. A fost din punct de vedere strategic o cursa dificila. Lucrurile sunt complexe in prezent, asta e sigur si strategic este foarte greu de intuit care este cea mai buna solutie. Incerci sa obtii niste concluzii pe baza informatiilor care vin de pe masina ta si a informatiilor din jur si acest lucru este inselator.”

„Doi piloti au mers pe o strategie cu o oprire, unul plecat de pe pozitia 15 (Perez) si altul plecat de pe pozitia 7 (Grosjean) si ei au iesit pe pozitile a 3-a si a doua. Noi am obtinut prima pozitie pe grila, eram la conducerea cursei in turul 15 si am intampinat probleme cu 7 tururi inainte de final” a adaugat britanicul.