Surse: Daniel Ricciardo nu-l va înlocui pe Nyck De Vries la AlphaTauri

Daniel Ricciardo nu este pregătit pentru a-l înlocui pe Nyck de Vries la AlphaTauri în prezent, au declarat surse pentru ESPN, în ciuda informațiilor care îl leagă de o mutare la această echipă. Mai multe site-uri de specialitate au dezvăluit că Ricciardo a vizitat săptămâna aceasta sediul AlphaTauri din Faenza, Italia, adăugând că Helmut Marko, consilierul Red Bull, l-ar fi lăsat pe De Vries până la Marele Premiu al Spaniei pentru a-și îmbunătăți performanțele. Deși este de înțeles că șefii Red Bull au fost frustrați și dezamăgiți de forma recentă a olandezului, mai multe surse au declarat pentru ESPN că Ricciardo nu este în cărți pentru a-l înlocui. În acest scenariu, juniorul Red Bull, Liam Lawson, care concurează în Formula 2, ar fi candidatul principal.

Ricciardo, care este cel de-al treilea pilot Red Bull în acest an, și-a exprimat dorința de a reveni pe grilă în 2024, dar vrea să facă acest lucru cu o echipă de top. Sursele au declarat pentru ESPN că Ricciardo avea un loc la AlphaTauri, înainte de Marele Premiu de la Miami. Contractul lui Ricciardo cu Red Bull este exclusiv în calitate de pilot de rezervă, cu obligații suplimentare de marketing. El urmează să efectueze un test pe pistă pentru Red Bull undeva, în timpul acestui an. În timp ce piloții Red Bull au, în mod tradițional, contracte care le permit să fie mutați între cele două echipe ale companiei, australianul nu are ceva similar când vine vorba de un rol de pilot cu normă întreagă.

Alte surse susțin că Ricciardo ar fi călătorit în Europa după Marele Premiu de la Miami, dar a făcut-o pentru a participa la nunta unor prieteni, snowboarderul olimpic australian Scotty James și Chloe Stroll, fiica proprietarului Aston Martin Lawrence Stroll.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.