Timpuri grele pentru Claire Williams: Mă tem că tata mă va concedia

Rusul Serghei Sirotkin, pilot titular la echipa de Formula 1 Williams, a oferit mai multe detalii despre problemele pe care le are la volanul monopostului Williams.

În timp ce mașina este clar necompetitivă, atât șoferul rus, cât și coechipierul său, Lance Stroll, s-au plâns și de scaunele din monopost. „Cred că deja a trecut mai mult timp, așa că nu vor exista dispute dacă vorbesc”, a declarat Sirotkin publicației ruse Drom.

„Scaunul nu a fost niciodată perfect, dar principala problemă o constituie centurile de siguranță. După începerea cursei, acestea s-au lăsat și dacă la un moment dat nu am căzut din mașină, a fost un noroc”, a declarat rusul.

O acuzație gravă la adresa a unei echipe care odată era performantă și despre care Sirotkin spune acum că „în 2018 nu am planificat sau nu mai sperăm nimic”.

Șeful tehnic și acționarul Paddy Lowe a minimalizat nevoia unei schimbări structurale, în timp ce Claire Williams mărtutisește că se teme că tatăl ei, fondatorul echipei, Sir Frank, o va concedia.