Toto Wolff, atac la șeful Haas pentru tratamentul aplicat lui Schumacher. Va fi adus tânărul pilot la Mercedes?

Șeful Mercedes,Toto Wolff, a criticat modul în care Guenther Steiner, șeful echipei Haas, l-a tratat pe Mick Schumacher și a sugerat că ușa Mercedes este deschisă pentru tânărul pilot german.

Schumacher nu va mai conduce pentru Haas sezonul viitor, urmând să fie înlocuit de Nico Hulkenberg, după un an în care a fost criticat în repetate rânduri de șeful echipei, Steiner. Echipa de piloți F1 pentru sezonul 2023 este completă, așa că Mick Schumacher nu va fi pe grilă anul viitor.

Șeful Mercedes, Wolff, a criticat modul în care Steiner și-a tratat șoferul: „Acesta este stilul lui de a conduce. El vine din munți, acolo aerul este mai rarefiat. Nu poți gândi întotdeauna atât de bine”.

Mercedes are deja un post vacant pentru un rol de șofer de rezervă, pe care l-ar putea ocupa Schumacher. Tatăl său, legendarul pilot Michael Schumacher, și-a încheiat cariera cu această echipă.

Cu siguranță merită un loc pe grilă, și nu ca șofer de testare”, a spus Wolff. „Poate că există ceva intermediar în care noi putem jucă un rol”, a adăugat Wolff.

Ralf Schumacher, unchiul lui Mick, a declarat: „Ar fi o soluție grozavă pentru Mick. Ar putea învăța atât de multe într-o echipă ca asta”.