Un fost pilot de F1 spune care e marele avantaj pentru Ferrari în fața McLaren

Bătălia dintre McLaren și Ferrari pentru locul al treilea în Campionatul Constructorilor continuă. Există un domeniu-cheie în care fostul pilot australian de Formula 1, Mark Webber, crede că Scuderia este mai puternică.

Ferrari are un avantaj față de McLaren în ceea ce privește garnitura de piloți, crede Mark Webber.

Cele două echipe continuă să lupte pentru locul al treilea în Campionatul Constructorilor, McLaren având în prezent un avantaj de 7,5 puncte în fața celor de la Ferrari. Cu toate acestea, la Marele Premiu al Turciei, monoposturile conduse de Charles Leclerc și Carlos Sainz s-au dovedit mai competitive decât cele ale lui Lando Norris și Daniel Ricciardo. Webber crede că aceasta este un element de forță pentru echipa italiană. „Cred doar că la Ferrari, ambii șoferi au un avantaj față de Lando și Daniel în acest moment”, a spus Webber pentru podcast-ul F1 Nation.

Cu toate acestea, Webber crede că McLaren are avantajul în ceea ce privește managementul echipei, adăugând: „Cred că din punct de vedere operațional, McLaren are doar un pic mai mult calm și mai multă putere de foc”.

”McLaren a ratat câteva oportunități mari, dar, în general, a fost o luptă extraordinară între cele două echipe, așa că nu știu în ce sens se va merge”, a mai spus fostul pilot australian.