Verstappen, comparat cu Schumacher după MP al Rusiei

Lewis Hamilton a reușit să obțină o victorie în Marele Premiu al Rusiei, deși a avut în spate un Max Verstappen uluitor. Nevoit să pornească ultimul în cursa de duminică, după o serie de penalizări, pilotul plandez a ajuns în față și a menținut diferența cât mai mică. Marele Premiu de Formula 1 al Rusiei s-a terminat cu un Lewis Hamilton ajungând la victoria cu numărul 100 în Formula 1. Max Verstappen a plecat de pe ultimul loc și a terminat pe doi. Podiumul a fost completat de Carlos Sainz.

Presa internațională a fost impresionată de performanța sa. Ziariștii germani l-au comparat Verstappen  pe cu Schumacher.

Ziarul spaniol Marca scrie că Lewis Hamilton a obținut cea de-a 100-a victorie a sa, dar subliniază: „Un record F1 pentru un pilot fără egal. Are un concurent la tron în Verstappen, care a terminat pe locul doi, dar va transpira pentru a obține laurii. Lewis este din nou în frunte cu două puncte mai mult decât olandezul”.

Gazzetta dello Sport a avut cîteva critici la adresa Red Bull pentru schimbarea motorului, dar susține că a fost totuși o alegere bună: ”Au fost persoane care s-au opus deciziei Red Bull pentru al patrulea motor aici, la Sochi. Super Max a început ultimul și a terminat pe locul doi. Cursa perfectă, pentru rezistență merită aurul”.

Publicația germană Bild îl compară pe Verstappen cu Michael Schumacher. „Verstappen a sărit de pe ultimul loc pe podium la Marele Premiu al Rusiei. Pilotul de la Red Bull, care a început pe locul 20 din cauza unei penalizări, și-a datorat înfrângerea doar campionului mondial în exercițiu, Hamilton. Această cursă de depășire amintește de Schumi”, au scris ziariștii germani.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.