Verstappen l-a fascinat pe Ross Brawn: Nu are niciun cusur!

Fostul directorul tehnic al echipelor Benetton și Scuderia Ferrari, Ross Brawn, a mărturisit că nu și-a putut lua ochii de pe ecran în timpul MP al Statelor Unite. Brown a fost fascinat de bătălia dintre Lewis Hamilton și Max Verstappen și a observat că niciunul nu a greșit.

”Avem doi piloți care conduc impecabil și nu cred că am văzut nici măcar o greșeală la niciunul dintre ei. Oricum, nimic semnificativ’”, a declarat Brawn, analizînd duelul dintre Hamilton și Verstappen în rubrica sa de pe site-ul Formula1.com.

El susține, de altfel, că Verstappen nu are niciun cusur. ”Max a păstrat legătura cu Lewis pentru prima parte a cursei, după ce a pierdut conducerea la primul viraj, și apoi a controlat-o prefect, având grijă de anvelope. A nu greși nici măcar o clipă este ceva impresionant”, a continuat Brawn.

„Știu din discuțiile cu cei de la Red Bull că au creionat această cursă ca pe o pistă Mercedes și una în care au trebuit să-și minimizeze pierderile. Nu a fost cazul. Acest campionat mai are încă un drum îngrozitor de lung de parcurs”, a conchis Brawn.