Verstappen: Pentru Red Bull, în China nu poate fi mai rău decât a fost în Bahrain

Red Bull poate fi „cu mult mai bună” decât au sugerat până acum performanțele sale în sezonul 2019 al F1, afirmă Max Verstappen.

Red Bull s-a bucurat de o deschidere de sezon competitiv în Melbourne, cu Verstappen câștigător în fața celor de la Ferrari, motorul Honda, care a dat startul noii colaborări al erei hibride V6, asigurându-le celor de la Red Bull un loc pe podium.

Echipa a fost însă mai puțin competitivă în Bahrain, deoarece ambii șoferi s-au luptat cu echilibrul și configurarea mașinilor in timpul weekend-ului. Verstappen a ajuns în cele din urmă pe locul patru, în timp ce Pierre Gasly a terminat pe poziția a opta, înregistrând primele puncte ale sezonului.
„Nu poate fi mai rău decât ceea ce am arătat aici”, a spus Verstappen atunci când a fost întrebat despre șansele Red Bull din China.

„Am făcut unele greșeli în Bahrain în ceea ce privește configurarea, așa încât cred că, dacă privim înapoi, la ce s-a întâmplat în Australia, ne puteam considera fericiți”, a mai spus Verstappen.