Verstappen va evita penalizarea pe grilă la MP al Belgiei

Helmut Marko spune că utilizarea unei a patra unități de putere, care ar atrage o penalizare pe grila de start pentru Max Verstappen, la cursa de la Spa-Francorchamps, nu este în prezent o opțiune pentru Red Bull.
Verstappen nu este dispus să fie penalizeat pe grila la Marele Premiu al Belgiei, pentru a vedea dacă există vreo posibilitate ca motorul său de la Silverstone poate fi folosit în continuare.

Verstappen a fost nevoit să-și folosească al treilea motor în Ungaria după ce Honda a găsit o fisură aproape de șasiu, după calificările de la Budapesta.

Red Bull a confirmat deja că Verstappen are șanse mari, iar coechipierul său Sergio Perez va primi o penalizare pe grilă în a doua jumătate a sezonului.”După cum arată acum, motoarele Verstappen și Perez nu mai pot fi utilizate”, a declarat Marko pentru Motorsport Magazin.

Monza, Sochi și Istanbul sunt următoarele trei curse din programul de Formula 1 după MP olandez. Marko nu este sigur ce cursă va alege RED BULL să folosească al patrulea motor cu Verstappen.