Vettel cere ca un viraj de pe circuitul asiatic sa fie redesenat – filmuleţ

„Am discutat despre acest lucru de mai multe ori, de fapt in fiecare an. Trebuie sa gasim o solutie mai bune in virajul cu numarul 10 (cunoscut sub numele de Singapore Sling nume dat dupa un cocktail n.a.) probabil putin pamant de la clubul de crichet sau sa se inlature pavajul de acolo pentru 3,4 zile” a declarat campionul mondial.

Inainte de calificariile de Sambata, oficiali au schimbat o bariera in acel loc dar pilotul german cere o solutie mai completa.

„Nu stiu, dar as presupune ca daca tii cont de costul intregului eveniment, sa iei si sa pui inapoi un pavaj nu ar trebuii sa fie o mare problema. In termeni de siguranta este unul dintre cele mai rele viraje din calendar din cauza ca ai aceasta bordura, ai parte de o lovitura care te ridica in sus si este inselator. Pentru a gasii o solutie in acest moment este ceva la care trebuie sa muncim” a mai spus Vettel.

Mark Webber, Petrov, Bruno Senna si Grosjean au avut probleme in acel viraj. Mai jos puteti urmarii filmuletul accidentului si Petrov.

Un comentariu

  1. Oh da.
    Ce ar fi ca la fiecare concurs sa se „trezeasca” cate un concurent si sa ceara modificarea trasei circuitului conform placerilor proprii ?
    Jenant, nedemn de un fost campion mondial de F1.

Comments are closed.