„Vettel este şeful”

„Vettel este seful. Daca ar fi fost un manager stapan pe situatie (with balls) i-ar fi pus sa schimbe pozitiile din nou” a declarat Flavio Briatore referitor la sfarsitul cursei din Malaezia cand Vettel l-a depasit pe Webber incalcand ordinul echipei.

El a adaugat: „problema este ca sunt doi oameni cu idei diferite in garajul lor – cu Helmut in spatele lor care tine legatura cu Mateschitz (patronul echipei) – deci este de inteles ca ei sunt toti speriati”.

El a criticat si faptul ca Adrian Newey a fost pe podium si Horner a stat chiar retras in timpul ceremoniei. „In mod normal directorul echipei merge pe podium la prima victorie a echipei din sezon. Christian nu a avut puterea sa mearga pe podium pentru ca ei sunt speriati de un pilot care conduce echipa in loc ca acest lucru sa fie facut de directorul echipei. Prima data trebuie sa mergi tu insuti pe podium cand castigi prima cursa sau campionatul si apoi trimiti inginerii de cursa sau directorul tehnic al echipei. Faptul ca Christian nu a mers pe podium dupa ce echipa a obtinut o dubla spune foarte multe despre slabiciunea ta comparativ cu altii” a incheiat Briatore.

 

 

 

2 comentarii

  1. Sper sa revina Briatore, are sange de taur :) .

  2. Post By daniel

    Mda, „get him away, he’s too slow” cam tot la asta se reduce. Briatore stie ce spune. Ar fi bine sa revina la o echipa de F1.

Comments are closed.