Vettel: Este un moment absolut oribil

Sebastian Vettel a făcut una din cele mai frumoase figuri la Marele Premiu al Mexicului, dar a terminat cursa doar pe locul doi, lucru care i-a permis lui Lewis Hamilton, care a încheiat pe locul al patrulea, să-și adjudece cel de-al cincilea său titlu mondial din carieră în Formula 1.

Vettel, care a plecat de pe grila de start de pe locul patru, deși s-a dovedit semnificativ mai rapid nu a mai avut cum să-l oprească pe eventualul câștigător al cursei, Max Verstappen.

Vizibil dezamăgit, Vettel a încercat totuși să afișeze o mină curajoasă când a dat piept cu mass-media: „Este un moment absolut oribil. Cunosc destulă matematică, așa că am știut numerele. De trei ori în viața mea am avut acea dezamăgire în care îți dai seama că nu poți câștiga campionatul mondial și că nu sunt zile bune. Am avut câteva șanse, pe unele le-am folosit, pe altele nu. În cele din urmă, nu am fost destul de buni”, a recunoscut Vettel, care va încerca acum să-și ajute echipa să câștige titlul la Constructori în acest an.