Vettel il jigneste pe Karthikeyan

Se pare ca Vettel care nu isi poate tine prea bine fundul masinii pe pista, in special atunci cand trebuie sa obtina un timp bun intr-o masina care nu este „perfecta”, nu iti poate tine in frau nici gura. Este usor sa jignesti un alt pilot care nu e la nivelul sau. Dar tocmai aici se vede nobletea unui caracter. Sau nu. Pe tot parcursul sezonului vom fi aspri cu cei care fac afimatii in acest spirit.

“El a fost in afara pistei. Dupa parerea mea, se incheiase depasirea. Asa cum este si in viata reala, pe drumuri exista cativa castraveti”  a declarat el. “Este foarte frustrant, pentru ca initr-o cursa haotica in care am pierdut comunicatia radio de la inceput, un loc 4 ar fi fost satisfacator”.

Mult mai deschis in atitudine Vettel admite ca pe Red Bull ii asteapta munca in viitorul apropiat. Intrebat despre ordinea actuala a spus ca “noi suntem undeva la mijloc. Ferrari si Alonso au facut o cursa buna astazi, dar cheia a fost sa vii la boxe in momentul potrivit. Fara indoiala ca avem de muncit”

Urmatorul premiu de Formula 1 va avea loc peste 20 de zile pe circuitul din Shanghai, China.