Vettel: problemele RB8 diferite, dar mai mari

Sebastian Vettel admite ca nu este totul in regula cu masina RB8 si ca se lupta sa scoata tot ce e mai bun din masina. Dupa ce a dominat autoritar anul trecut, Vettel a avut un start de sezon mult mai dificil anul acesta.

“Anul trecut am avut un start de sezon mai bun, dar au trecut numai doua curse pana acum, deci lucrurile se pot schimba. Nu este ideal acest inceput sezon, dar masina are mult potential, doar ca nu am ajuns sa il exploatam in intregime” a declarat campionul mondial.

Apoi a continuat “In Malaezia cursa a fost haotica si lucrurile nu au mers asa cum am planificat. Masina are probleme foarte diferite fata de cele avute anul trecut, doar ca problemele par sa fie mai mari. Noi avem si in prezent o masina competitiva, doar ca trebuie sa o facem sa ruleze asa cum trebuie. Nu putem ajunge la adevaratul potential al masinii fiindca nu am gasit cel mai bun echilibru. Cand vom face aceste lucruri bine, vom fi intr-o pozitie mult mai buna.”

Majoritatea analistilor admit ca nu se asteptau la lipsa de viteza si dificultatile cu care Red Bull se confrunta in acest inceput de campanie, foarte multi dintre ei au prevazut o dominare Red Bull mai mult sau mai putin autoritara si in acest sezon. Spre bucuria suporterilor lucrurile sunt incinse atat in fruntea plutonului cat si in mijlocul lui.