Vettel refuză să se excludă din lupta pentru titlul din 2014

Sebastian Vettel refuză să renunțe la gândul că el isi poate păstra coroana din campionat în acest sezon, în ciuda faptului că nu a reușit să câștige nici măcar o cursă în acest sezon până în prezent.

Germanul este la 95 de puncte distanţă de liderul Nico Rosberg după doar nouă curse, dar cu un maxim de 275 de puncte încă de luat în acest an, Vettel spune că ar fi „o prostie”, să fie exclus din luptă.

„Dacă te uiți la puncte, matematic putem lupta în continuare pentru campionatul mondial, așa că ar fi o prostie să spunem că suntem in afara calculelor”, a spus pilotul Red Bull.

Cu toate acestea, recunoaște el, va fi foarte dificil să îi bată pe cei doi lideri de la Mercedes.

3 comentarii

 1. Post By Viorel Cristian

  Hai să postez eu un alt mesaj de-al lui prin care-și arată/recunoaște adevărata lui „valoare”: „A fost un start dificil, un start dificil până acum. Formula 1 poate fi fantastică, aşa cum am experimentat deja, dar poate fi şi FOARTE CRUDĂ când te retragi cu probleme. TE BAZEZI PE MONOPOST ȘI ASTA FACE PARTE DIN NOROC. Mă chinui să înţeleg monopostul aşa că încercam multe lucruri. Unele funcţionează, altele nu”
  Eheee, măi neamțule, ți-a expirat contractul cu d…ul ce ți-a adus 4 ani noroc! Roagă-te tu oricui pentru un gram de milă că tot n-o vei obține, cu toții îți știu valoarea.

 2. Post By daniel

  Teoretic Seb are dreptate. Matematic ar mai putea castiga titlul. Doar ca ar avea nevoie de foarte multe coincidente ca sa se intimpl. In primul rand ar trebui indepartati din cursele ramase cei doi piloti Mercedes AMG. Cam greu de crezut ca vor pierde toate cursele de acum incolo. Insa asta nu ajunge! Mai sint Williams, Ferrari si …. colegul de echipa care pot castiga curse inaintea lui.
  Pe scurt: nu are cel mia bun monopost, nu e cel mai bun pilot de pe grila (altfel nu imi explic cum colegul lui il bate constant).
  Sau altfel: s-a rezolvat, nu se poate anul asta. Poate la anul :)

 3. Cand spuneam in trecut ca „fara masina Vettel e un anonim” multi au sarit …… acum cred ca e destul de clar ……

Comments are closed.