Vettel și Stroll  rămân cu Aston Martin și  în 2022

Una dintre puținele piese rămase din puzzle-ul piloților din 2022 a fost descifrată. Aston Martin a confirmat că va perechea de piloți Sebastian Vettel și Lance Stroll neschimbată pentru anul viitor.

Vettel s-a alăturat Aston Martin, venind de la Ferrari, la începutul acestui sezon, obținând primul loc pe podium al echipei la MP al Azerbaidjanului. Campionul de patru ori își va continua călătoria cu echipa britanică anul viitor alături de Stroll, pe măsură ce Formula 1 intră în noua sa eră a reglementărilor.

Vettel a semnat cu Aston Martin un contract „unu plus unu”, oferind echipei o opțiune pentru serviciile sale pentru 2022.

”Aștept cu nerăbdare să particip la noua generație de mașini de Formula 1”, a spus Vettel. „Aspectul lor este foarte diferit și noile reglementări tehnice ar trebui să ne ofere mașini care pot concura mult mai îndeaproape decât recent”, spune Vettel.

”Cursele vor fi mai atrăgătoare atât pentru piloți, cât și pentru fani. Schimbările sunt atât de mari încât fiecare echipă va avea de câștigat. Așa că va fi o mare oportunitate pentru noi la Aston Martin. Cred în forța noii noastre echipe în creștere, așa că aștept deja cu nerăbdare 2022”, spune Vettel.

Aston Martin se află în prezent pe locul șapte în clasamentul constructorilor, cu 59 de puncte.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.