„Viitorul se prezintă bine pentru mine”

„Viitorul va fi bun pentru mine. Ma simt foarte comfortabil aici in lumea F1. Stiu ca multi oameni considera ca performez bine. Mi-am recastigat increderea pe care am pierdut-o intr-o anumita masura in anii petrecuti la McLaren. Fizic si mental ma simt extrem de bine acum. Oriunde voi fi anul viitor, viitorul va fi bun” a declarat Heikki Kovalainen.

Desi sunt mai multe optiuni pentru el in anul ce vine, spune ca este multumit la Caterham si ca viitoul alaturi de acestia depinde de imbunatatirile pe care echipa le aduce asupra masinii.

„Nu am avut inca discutii serioase cu nimeni inca. Este putin prea devreme. Trebuie sa asteptam si sa vedem in ce directie merge Caterham. Nu am vorbit cu ei, ei nu au vorbit cu mine, asteptam sa vedem unde ne duc viitoarele inovatii care se aduc la masina. Inca cateva curse si apoi vom vedea unde se ajunge” a mai spus finlandezul.

Legat de sperantele sale pentru imbunatatirile ce se aduc masinii la Silverstone, Kovalainen a declarat: „stim ca vor fi semnificative, probabil intre jumatate de secunda si pana la o secunda pe tur, dar inainte sa vorbesc prea mult despre acest lucru, trebuie sa le vedem pe masina (inovatiile) si sa vedem daca performeaza. In trecut poate am vorbit prea mult si nu am fost in stare sa furnizam rezultate. Este mai bine sa fi putin pesimist si prevazator. In acelasi timp aranjam masina peste tot. In special aerodinamica este mai buna fiindca masina este produsa mai bine in acest moment.”