Wolff despre Verstappen: Poate deveni campion mondial, dar încă face greșeli

Max Verstappen conduce campionatul mondial după victoria de la Monaco. Potrivit lui Toto Wolff, tânărul olandez are șanse mari să câștige titlul mondial, deși Verstappen încă mai face unele greșeli.

În sfîrșit, în 2012 asistăm la o bătălie pentru titlul mondial. Max Verstappen și Lewis Hamilton se luptă pentru acest titlu cu fiecare cursă. După ce Hamilton conducea clasamentul în primele patru curse, acum a venit rândul lui Verstappen să fie în frunte. Șeful Mercedes, Toto Wolff, remarcă talentul lui Verstappen, dar îi vede și punctele slabe. „Poate deveni cu siguranță campion mondial, dar încă mai face mici greșeli, pentru că este tânăr. Cu toate acestea, viteza și controlul mașinii sale sunt grozave. Nu poți continua să faci atât de multe greșeli, deoarece Lewis este în fruntea jocului. De asemenea, este mult mai ușor să fii vânător. De aceea, această situație ni se potrivește atât de bine ”, a declarat Wolff.

El consideră și că echipa sa ar fi defavorizată. ”Red Bull nu poate nega că este favorită. Max ar fi trebuit să câștige în Bahrain, dacă nu ar fi fost cursa impresionantă a lui Lewis. Dacă Verstappen ar fi așteptat încă o tură pentru a depăși, ar fi trecut mai întâi linia. În Imola, Max a făcut și o greșeală în calificare, altfel ar fi fost în frunte”, a mai spus șeful Mercedes.

Un comentariu

  1. Post By daniel

    Iar cand Max greseste si ar trebui sanctionat de catre comisarii de cursa … nu se intampla. De ce?

Comments are closed.