Mostre de ce a fost cândva Formula 1

Primul filmulet arata lupta dintre Schumacher si Senna, dar ce vrem sa observati este volanul lui Schumacher si sa numarati numarul de butoane de pe el si apoi sa numarati numarul de butoane de pe volanul lui Hamilton din 2015.

In al doilea videoclip, priviti cum – in anul 2002 cand se spunea ca Ferrari a dominat F1 si ca anii aceia au fost plictisitori – 4 piloti se bat pentru victorie si cei 4 sunt de la 3 echipe. Apoi de urmarit desigur lupta dintre Montoya si Schumacher si in care nici unul nu avea DRS desigur.

6 comentarii

 1. Post By daniel

  Da domnilor! Asta este (de fapt a fost) adevarata F1. De asta a si fost atat de indragita si a avut atat de multi fani.
  Ceea ce e acum F1 e o gluma proasta! Mult prea multa electronica, pilotii doar au grija sa nu se strice ceva la monopost. Nu mai au o contributie majora la rezultatele pe care le pot obtine.

 2. Timpul intotdeauna face mai frumos trecutul. Pe vremea respectiva tot asa au mers criticile, acum in era comunicatiei iese mai bine in evidenta orice critica. Daca am vedea mai des ce am vazut pe Hungaroring am fi total multumiti. Drs-ul a fost introdus pt ca nu au foat depasiri. Nu trebuie sa criticam evolutia tehnologiei in F1, cand si noi ne bucuram de aceasta evolutie in viata de zi cu zi. Ultimele doua curse au aratat ce bine ar fi o rasturnarea grilei de start, asa cum se face si in wtcc.

 3. Post By victor L

  Daca nu sti sa traiesti clipa, te refugiezii in nostalgiile trecutului.
  Batrinii au o vorba asemanatoare: „tinerii de azi, vai de capul lor!”
  Dar se feresc sa spuna ca la fel ziceau batrinii cind erau ei tineri.
  NB,
  acum, sa fiu sincer, si eu am nostalgii pentru „trecut”; pentru ca „eram mai tinar si la trup curat”.
  E frumoasa F 1 de azi.

  1. Nu cred ca este acest lucru. Sigur ca fiecare copilarie are farmecul ei, dar faptul ca toti zic ca nu mai este asa frumos ca pe vremurile noastre, arata ca ceva se pierde.
   Imi place F1 de azi ca de aia ma uit. Dar ce era in 809, 85, 90, 95 si chiar 2000 era mult mai frumos

   1. Post By victor L

    „Nu cred” nu este un argument, ci doar parerea ta.
    Si, „nu-i frumos ce-ti place tie, e frumos ce-mi place mie!”.
    „faptul ca toti zic” ;)
    Cind ai facut sondajul? majoritatile nu au intotdeauna dreptate, ba, dimpotriva uneori.

 4. Post By Andrei88

  De ar mai fi cateva curse ca si cea de la hungaroring…oricum mi se pare o porcarie grupul de strategie…macar acele modificari care ar trebui sa intre din 2017 sa le aprobe,ar mai fi ceva…

Comments are closed.