Nico o declarație … dezamăgitoare?

Nu stim exact starea si contextul in care a facut Nico Rosberg declaratia de mai jos in conferinta de presa de dupa cursa din Abu Dhabi despre depasirea lui Verstapen si despre finalul cursei. Insa din declaratie se desprinde – cel putin una din cauze – de ce Hamilton este perceput ca fiind mai bataios si mai rapid decat german.

Noi intelegem ca lui Rosberg nu ii plac la maxim situatiile foarte tensionate din pilotaj si atunci le evita. Sau poate interpretam noi gresit delcaratia lui de mai jos, pe care am incercat insa sa o traducem cat mai fidel.

„A fost ireal. Sper să nu simt din nou, oricând în curând ceea ce am trăit în cursă! Lupta cu Max, presiunea de la sfârșitul cursei, Lewis lent la conducere – sentimentele din timpul acesta au fost ireale. Nebunie. A fost atât de intens, va dura ceva timp [pentru a trece peste]. Aceste din urmă cateva ture, cu cei doi în urmă și știind că dacă pic în spatele lor s-a terminat. A fost neplăcut!

A incheiat spunand: „A fost atat de intens in masina. Nu am mai trait asa ceva intr-o masina pana acum.”

F1 Manager: La anul il va putea invinge pe Hamilton – care nu va precupeti nimic sa il invinga – doar daca va ajunge sa ii placa asemenea situatii. Mai ales in cazul – destul de probabil – ca nu vor mai fi asa de dominanti in monoposturile lor. Nu doar speram asta ci si credem ca asa va fi.

Un comentariu

  1. Nu cred ca e o declaratie dezamagitoare. Cunoscandu-l pe Hamilton, Nico s-a asteptat la ce e mai rau. Putea sa- forteze de greseasca si atunci intr-o secunda era pe locul 4. Cand in 5 minute poti sa pierzi pt ce ai muncit un an intreg nu cred ca e usor si nu cred ca oricine dintre noi ar fi putut suporta aceasta presiune imensa. Eu sigur nu! Nico a castigat anul acesta deoarece a putut sa lase deoparte toti factorii care l-au deranjat in anii trecuti, asta a fost diferenta in 2016. Eu nu as fi putut conduce 55 de ture stiind ca la o distanta de 2 sec am 2 masini in spatele meu care ma pot depasi la cea mai mica greseala.

Comments are closed.