Vettel va avea un nou şasiu în Spania

Helmut Marko, consultantul echipei de Formula 1 Red Bull a confirmat faptul ca actualul campion mondial Sebastian Vettel va avea pentru Marele Premiu al Spaniei ce va debuta Vineri un nou şasiu.

„Sebstian va primi un nou sasiu pentru Barcelona, sasiu care a fost programat la inceputul sezonului si apoi urmatorul va fi pentru Daniel in jurul cursei de la Silverstone” a confirmat austriacul.

Intrebat daca Vettel va avea un avantaj din acest lucru, el a replicat: „Nu ar trebuii, fiindca idea este ca sunt toate la fel. Pilotii nu vor tot timpul sa le schimbe, ei se ataseaza de un sasiu anume si daca au parte de curse bune le place sa tina de el atat de mult timp pe cat este posibil.”

„Din punctul nostru de vedere, preferam sa ii dam unul sau doua sasiuri noi in timpul sezonului decat sa verificam in fabrica toate metodele de testare posibile. Noi oricum producem 5,6 sasiuri pe ani asa ca nu e nimic neobisnuit daca pilotii primesc unul sau doua sasiuri noi in decursul aceluias sezon” a incheiat Marko.

 

Marele Premiu al Spaniei!

Un comentariu

Comments are closed.