Carlos Sainz: „Aștept cu nerăbdare să concurez în prima mea cursă cu McLaren”

Pilotii McLaren asteapta cu nerabdare – la fel ca toti ceilalti, alaturi de suporteri si presa – sa inceapa spectacolul curselor de Formula 1.

Carlos Sainz: „După o perioadă productivă de două săptămâni la testele din pre-sezon, sunt încântat că începe sezonul 2019. Melbourne este scenariul perfect pentru start şi îmi voi aminti întotdeauna debutul meu din F1 aici și primele mele puncte din campionat. Astăzi, aștept cu nerăbdare să concurez în prima mea cursă cu McLaren.”

„Testarea înaintea sezonului a fost esențială pentru finalizarea integrării mele în cadrul echipei. Sunt foarte încrezător în munca pe care am pus-o împreună cu inginerii mei și mă simt pregătit pentru a ajunge pe drumul cel bun. Acum este timpul să mergem la curse și să vedem unde suntem comparativ cu concurenții noștri. Mi-a lipsit Formula 1 în pauză … prea mult! „

Lando Norris: „Acest sfarsit de saptamana marchează începutul unui nou capitol important în cariera mea. Sunt încântat să fac debutul cu Formula 1 și să fiu pregătit pentru provocările care stau în față. Există o mulțime de proceduri noi cu care trebuie să ma obișnuiesc pentru a mă ridica de la F2, astfel că cele două săptămâni de testare de la începutul sezonului au fost valoroase, deoarece mi-au permis să mă pregătesc pe deplin pentru aceasta cursa.”

„Aceasta va fi prima dată când vizitez Australia, așa că este grozav să vezi o țară nouă. Am petrecut mult timp pregătindu-mă pentru cursa in simulatorul din fabrică; există câteva circuite noi pentru mine si pentru care trebuie să învăț anul acesta.

„Din moment ce am părăsit Barcelona, ​​am petrecut mult timp lucrand cu ingineri și făcând pregătirile mele finale înainte de a merge pe pistă la Melbourne. Mă simt gata și aștept cu nerăbdare să colaborez cu Carlos și cu echipa împreună în sezonul 2019. „