Mick Schumacher, încântat de aducerea lui Magnussen la Haas: Pot să învăț din experiența lui.

Mick Schumacher spune că noul său coechipier de la Haas, Kevin Magnussen, va fi un „reper bun” pentru el în acest al doilea sezon în Formula 1. Magnussen, care a concurat pentru Haas din 2017. a fost rechemat înapoi, după ce echipa americană s-a despărțit de Nikita Mazepin, înainte de începerea sezonului.

Pilotul danez revine în Formula 1 aducând cu el un bagaj de experiență, după ce a condus atât pentru pentru McLaren cât și pentru Renault, iar Mick Schumacher crede că le poate folosi această experiență din plin în acest sezon.

Cu siguranță este un lucru bun pentru mine și pentru echipă”, a spus Schumacher despre aducerea lui Magnussen. „A făcut parte din echipă de patru ani, apoi, evident, a avut o pauză de un an. Dar toată lumea îl place în echipă. Emoția și sentimentul din echipă sunt foarte bune, iar el este un reper bun”, a comentat Schumacher.

El a adăugat: „Pot să învăț din experiența lui. El este un punct de referință bun, așa că acum am ocazia să încerc și să livrez și sub presiune.”