Webber: „a doua poziţie pe grilă aici este o glumă”

„Sa fii pe partea stanga a grilei aici este o gluma” a declarat Mark Webber referindu-se la faptul ca partea stanga a linii de start nu are aderenta deloc si vrea neaparat sa se afle pe partea dreapta.

El mai spune: „cred inainte de toate ca partea stanga a grilei va fi o gluma; vrei sa fi pe partea dreapta daca poti sa obtii acest lucru. Deci pe prima pozitie, a treia sau a cincia, asa vreau. Acesta va fi primul lucru la care ma gandesc si apoi consier ca primul viraj este putin asemanator ca virajul La Source (primul viraj n.t.) de la Spa.”

Legat de virajul cu numarul 19, virajul in care ieri majoritatea pilotilor au gresit el mentioneaza: „virajul este chiar orb si este dificil sa vezi punctul de virare si in plus pare foarte, foarte alunecos la iesire; deci multe lucruri par aici facute cu amatorism dar refuzam sa credem ca aceasta este aderenta disponibila in acest viraj si de aceea continuam sa tot gresim. Este ciudat. Evident, este o noua provocare pentru nou deci poate fi obositor sau frustrant uneori pentru ca vrem sa invatam repede si asa a fost intotdeauna in ceea ce ne priveste. In cele din urma insa cred ca am avut o zi de Vineri destul de curata.”