Lando Norris: Mă tem de moarte. Mă tem de rănire. Mă tem de accidente mari

Începătorul Lando Norris de la McLaren nu se teme să vorbească despre frică, recunoscând, cu sinceritate, că se teme. Chiar dacă pe durata curselor nu pare să se vadă acest lucru.

A devenit un lucru normal ca piloții de F 1 să vorbească despre emoții, dorința continuă de a avea mai multă viteză și confruntarea pericolelor de pe pistă. Iată că pilotul britanic de F1 în vârstă de doar 19 ani nu face excepție.

Cu doar câteva zile înainte de Marele Premiu de la Monaco, Norris recunoaște prăpăstia care există între lumea lipsită de teamă a curselor virtuale și realitatea alunecării într-un monopost, cu viteză, pe străzi împrejmuite. „Unii piloți spun că nu există teamă”, spune Norris pentru Reuters. „Eu mă tem. Mă tem de moarte. Mă tem de rănire. Mă tem de accidente mari. Mă tem de toate chestiile astea. Poate că sunt mai uman decât alți șoferi. Dar e doar o teamă. Nu e ca și cum aș vrea să ies din mașină și să nu mai conduc”, a mărturisit birtanicul.

„Mă descurc bine, dar dacă te duci la Monaco, frica te poate lovi într-un mod mult mai dur”, a continuat Norris, care spune că acolo nu ai voie să faci greșeli.

.