Massa admite ca lipsa punctelor in actualul sezon il doare

Felipe Massa a admis ca startul dificil de sezon il deranjeaza dar crede cu tarie ca poate sa intoarca situatia in favoarea sa.

Dupa ce si-a anulat vizita spre casa pentru a merge la fabrica de la Maranello si dupa ce a trecut printr-o analiza complecta cu inginerul sau Rob Smedley a scris pe site-ul Ferrari ca are motive sa fie increzator in ceea ce va aduce viitorul.

„Sunt dezamagit si nu este nici un motiv ca sa neg acest lucru, neacumuland nici un punct in doua curse este o situatie care ma deranjeaza profund, dar acuma este timpul sa intoarcem foaia. Nu e prima data cand trec prin momente dificile ca acestea si stiu cat de repede se pot schimba lucrurile, dar acuma este momentul sa dau tot ce am mai bun din mine fiindca vreau ca perioada slaba pe care am avut-o sa se sfarseasca” a declarat el. Apoi a continuat spunand „vreau ca lucrurile sa se intoarca la o situatie normala in care imi pot arata talentul si pe care echipa stie ca il am.”

„Am fost foarte bucuros sa citesc si sa aud ceea ce presedintele Montezemolo, seful nostru Stefano si colegul meu Fernando au spus. Spusele lor nu sunt o surpriza pentru mine pentru ca stiu ca pot conta pe suportul celor care sunt ca o a doua familie pentru mine, ceea ce Ferrari a fost in toti acesti ani. Simt ca este incredere in jurul me, ca echipa este unita in sprijinul pe care mi-l acorda si asta este foarte important. Acuma vreau sa transform aceste lucruri in rezultate ca sa le rasplatesc suportul ce mi l-au acordat.”

Massa isi va petrece sfaristul de saptamana in apartamentul sau din Monaco dupa care se va intoarce la Maranello pentru mai multe intalniri cu inginerii sai si pentru a petrece timp in simulator.