Button ar vrea sa il aiba pe Alonso coleg de echipa

Jenson Button ar dori oportunitatea sa poata lupta impotriva lui Alonso in aceasi echipa, dar numai daca nu ar exista optiunea sa il aiba pe Lewis ca si coleg de echipa.

„Lewis este extrem de rapid, vedem asta tot timpul si este incitant sa il ai de coleg. Este greu in unele zile dar in altele este bine si este o adevarata provocare sa fii coleg cu el, iar acest lucru ce imi place. Dar daca nu ar fi Lewis in Formula 1 mi-ar place sa il am pe Alonso coleg de echipa” a declarat Jenson. Apoi a continuat „Alonos este foarte talentat, este un dublu campion mondial si este rapid. Este cel mai rapid din sport? Probabil ca nu si cred ca si el ar admite asta, dar este foarte inteligent.”

„In anumite privinte suntem asemanatori, in altele cu siguranta nu. O privinta in care ne asemanam este ca vrem o echipa de oameni in jurul nostru. Avem nevoie de acest suport ca sa reusim. Deci ar fi frumos sa lucrez cu el, sa lucrez cu el si sa fie un rival puternic, ceea ce sunt sigur ca ar putea fi” a mai adaugat el.