McLaren confirmă: Lando Norris şi Carlos Sainz rămân și în sezonul 2020

McLaren a confirmat că îi va menține pe actualii piloți de Formula 1, Carlos Sainz și Lando Norris, pentru sezonul 2020.

Sainz s-a alăturat celor de la McLaren, după plecarea de la Renault, anul acesta, în urma unui  acord, în timp ce Norris a avansat la echipa din Woking după câștigarea, pe locul 2, a curselor de Formula 2 în 2018.
Sainz (24 de ani) și Norris (19 ani), au format cea mai tânără pereche de piloți a echipei McLaren din acest an, ajutând echipa emblematică să ajungă pe locul 4 în clasamentul constructorilor cu 52 de puncte.

„Suntem foarte mulțumiți de amândoi, de modul în care au progresat, alături de noi”, a declarat șeful echipei, Andreas Seidl, pentru Sky Sports News.

”Ei sunt viitorul echipei noastre și suntem foarte fericiți că avem claritate și transparență. Așteptăm cu nerăbdare viitoarele succese pe care le vom avea împreună”, a mai spus Seidl.

„Asta îmi dă mai multă încredere. Nu spun că nu am încredere, dar știind că voi fi aici încă un an, pot continua să muncesc din greu, pot continua să îmi forțez limitele”, a declarat la rândul său Lando Norris.

Susținută de tinerii lor piloți și de o echipă puternică din culise, McLaren s-a bucurat de o renaștere în actualul sezon de F1, situându-se pe locul patru, în fața celor de la Renault. Monoposturile portocalii nu au mai obţinut atât de multe puncte în campionat, în acest stadiu al sezonului, din 2014.