Mihai Marinescu in Formula 2 si Robert Visoiu in GP3

Mihai Marinescu care a uimit cel putin telespectatorii romani cu rezultatele obtinute in sezonul 2011 din Formula 2, unde a obtinut mai multe podiumuri si victoria pe circuitul de viteza de la Monza, a anuntat ca va concura in Formula 2 si in sezonul 2012. El va testa noua masina pe circuitul de la Silverstone, prima cursa a sezonului urmand sa aiba loc pe aceasta pista in perioada 13-15 aprilie.

Nu este un pas inainte, dar cu siguranta nu este nici un pas inapoi pentru romanul Marinescu care spera intr-o clasare superioara pentru a putea fi luat in vizor de echipele din GP2 (unde insa bugetul  adus de pilot este hotarator) sau chiar de echipele de Formula 1 pentru o posibila sesiune de teste.

Robert Visoiu a anuntat in prealabil ca va participa in competitia GP3 in sezonul 2012, unde dupa primele antrenamente a aratat ca merita sa fie prezent in aceasta competitie.

F1 Manager le ureaza curaj, putere si rabdare in urmatoarele curse si desigur ce este mai important sa incheie fiecare cursa cu bine.