Vettel ar putea fi penalizat de Federatia Internationala de Automobilism

FIA ar putea sa il sanctioneze pe actualul campion mondial Sebastian Vettel dupa ce acesta a dat dovada de o conduita nesportiva in timpul cursei din Malaezia.

Sebastian Vettel l-a agatat sau a fost agatat din spate de Narain dupa ce l-a depasit pe acesta si inainte de a-l numi castravete necopt si idiot a fost surprins pe camerele de inregistrare de pe propria masina cum a aratat degetul mijlociu catre pilotul indian.

“Cred ca este foarte frustrat fiindca are un sezon greu” a declarat Narain. “Este total neprofesional sa ma invinovateasca pe mine pentru incident. Remarcile pe care le-a facut nu fac decat sa il puna pe el intr-o lumina proasta. Doar fiindca are o masina mai rapida nu inseamna ca are dreptul sa ii numeasca pe altii piloti idioti”

El a mai adaugat ca “am castigat curse in toate celelalte campionate cu un singur pilot in care am participat si nu am nevoie de un certificat de la Vettel”.

Mai multi reporteri germani, incluzandu-i pe cei de la Bild, Die Wet, Kolner Express afirma ca comportamentul sau ar putea incalca nou cod de conduita destul de strict introdus de presedintele FIA Jean Todt.

FIA (Federata Internationala de Automobilism) a fost contactata pentru a-si spune punctul de vedere.

Chiar si David Coulthard, un consultant al Red Bull a spus ca Narain “nu isi poate face masina sa invizibila”.