Ricciardo: Nu m-am simțit învins de Norris la Imola

Pilotul de la McLaren, Daniel Ricciardo, spune că „în mod sigur, nu a fost învins” de coechipierul său, Lando Norris, la Marele Premiu din Emilia Romagna. Chiar dacă Norris a ajuns pe podium, iar el nu.

Ricciardo se afla în fața lui Norris spre începutul cursei, dar echipa i-a ordonat să-l lase pe mai tânărul pilot britanic să-și mențină ritmul în aer curat. Australianul a urmat ordinele echipei, așa că Norris s-a îndepărtat rapid de el și a continuat cursa, ajungând pe locul 3 și urcând astfel pe podium.

Reflectând asupra performanței sale la Imola, Ricciardo a spus că mai are nevoie de câteva curse pentru a se fixa la noua sa echipă.

„În cele din urmă, dintr-un anumit punct de vedre, să fiu al șaselea este în regulă. Dar, cu siguranță, la ritmul meu de cursă nu era nimic de făcut”, a spus Ricciardo.

„Ritmul cursei nu a fost cu siguranță prea rapid. Trebuie doar să continui să lucrez la asta. Dar cred că până la cursa a șasea sau a șaptea, voi privi înapoi la a doua cursă și mă voi gândi: „De ce mi-am făcut griji?”, a adăugat Riccioardo. El a mai spus că a primit încurajări după podiumul câștigat de Norris, deoarece a demonstrat ritmul de bază al mașinii McLaren 2021. „Lando a avut un ritm foarte puternic tot week-endul și, evident, a ajuns pe podium, așa că mă simt încurajat”.