Verstappen: Pedeapsa de la Monaco ”m-a motivat” să-l atac pe Hamilton

Max Verstappen a decis să lupte pentru victorie la Marele Premiu din Monaco, preferând să-și asume riscuri și să țintească punctul bonus pentru cel mai rapid tur, după ce a primit o penalizare de 5 secunde.

Verstappen a părăsit boxa Red Bull chiar înaintea lui Bottas, iar finlandezul s-a plâns prin radio că a fost împins în zid. Ulterior, Verstappen a primit o penalizare pentru acest incident, în timp ce Bottas a revenit la boxe un singur tur mai târziu pentru pneuri hard, probabil pentru că echipa a suspectat o posibilă pană. Acest incident, care i-a adus lui Verstappen o pedeapsă de cinci secunde, l-ar fi determinat, spune el, să pună presiune pe liderul cursei, Lewis Hamilton, în încercarea de a-l depăși și a stabili un decalaj suficient pentru a câștiga cursa. Deși nu a reușit, căzând direct pe locul al patrulea, Verstappen susține că penalizarea nu l-a demotivat.

„Nu, nu m-a demotivat”, a spus el. ”Cum am auzit de penalizare, am început să-l atac pe Lewis, deoarece inițial conducea încet. Am continuat să-l împing și apoi a trebuit să împing în alt mod. Și apoi i-am distrus anvelopele. Sigur, e jenant să termini al patrulea, dar am avut o cursă distractivă”, a afirmat Verstappen.

2 comentarii

 1. Post By Johann

  destept tare baiatul asta, e gata nascut vedeta si apune speranta

 2. Post By daniel

  Sigur, e jenant să …. lovesti intr-o cursa ambele monoposturi Mercedes AMG si sa spui ca esti mare …. si tare.
  Un copil talentat dar foarte rasfatat!
  Pe linga talent ar mai fi nevoie si de un pic de minte.
  Dar unde nu e …. nici Dzeu nu cere!

Comments are closed.