Si Petrov afirma ca Vettel este vinovat de incindentul avut in cursa din Malaezia

Vitaly Petrov afirma si el ca Vettel este vinovat de incientul cu Karthikeyan, dupa ce David Coulthard si pilotii Force India Nico Hulkenberg si Paul di Resta au afirmat acelasi lucru. Christian Horner este singurul pana acuma care a aparat miscarea lui Vettel dand dovada chiar de impertinenta spunand ca “un pilot ca si Narain trebuie sa se asigure ca face loc la pilotii din fata si e datoria lor sa se asigure de acest lucru”.

“Vettel nu ar fi trebuie sa spuna nimica de genul celor pe care le-a afirmat sau sa arate degetul mijlociu catre Narain” a declarat rusul pentru RIA Novosti. “Inteleg ca emotiile cursei sunt de vina, dar trebuie sa te controlezi. Karthikeyan nu a facut nimica din ceea ce nu a fost necesar, nu l-a lovit, nu a schimbat brusc directia. Sebastian l-a depasit si a inceput sa ia curba, dar Narain a mers drept.” a mai adaugat el.

Karthikeyan a primit o penalizare de 20 de secunde de la comisarii de cursa, printre care a fost si Johnny Herbert. Iata ca totusi cineva a mai fost de partea lui Vettel dar credem ca la fel ca si el, au actionat emotional si pentru a compensa o echipa puternica care este in deriva, pe Narain neafectandu-l practic aceasta penalizare.

 

Un comentariu

  1. Post By buzzo1977

    Asa este ! Vettel s-a comportat precum un copil teribilist !

Comments are closed.