Echipele sunt pregatite pentru o eventuala anulare de ultim moment a cursei din Bahrain

Echipele fac pregatiri pentru cazul in care Marele Premiu din Bahrain se va anula in ultimul moment. Acest lucru il sustine editia Auto Motor si Sport din Germania, spunand ca echipele isi pot pune in aplicare planul de rezerva chiar si Duminica in China – cu putina zile inainte de a trebui sa fie in Sakhir.

Saptamana aceasta in Londra, directorii si sefii de echipa au stat impreuna cu oficialii circuitului din Bahrain si acestia din urma au insistat ca cursa va avea loc in ciuda speculatilor contrare. Dar Auto Motor si Sport a dezvaluit ca echipele de asemenea vor fi gata pentru o retragere de ultim moment. De exemplu zborul lor ar putea merge inapoi in Europa prin Dubai, in loc sa mearga in Bahrain. Si articolul spune ca echipele deja au rezervate biletele pentru aceasta situatie.

Michael Schumacher insista ca nu este ingrijorat de faptul ca merge in Bahrain.

„Sunt chiar relaxat ca sa fiu sincer” a declarat sevtuplul campion mondial, „din punctul nostru de vedere noi vom fi in regula dupa aceasta cursa, pentru ca organizatorii pot prevedea ceea ce s-ar putea intampla si se pot pregati. Sunt destul de sigur ca vom fi in regula” a adaugat Schumacher.