Perez spera sa fie intr-o masina castigatoare in viitorul apropiat

Sergio Perez spera sa conduca in urmatorii doi, trei ani o masina care poate lupta pentru victorii si poate castiga campionatul .

Perez conduce in prezent pentru Sauber si a uimit lumea Formulei 1 cand in Malaezia a obtinut locul 2 in cursa, fiind foarte aproape de o victorie. Speculatiile ca va merge la Ferrari foarte curand, chiar in cursul acestui an au crescut dupa rezultatul obtinut si greseala pe care acesta a comis-o chiar in spatele lui Fernando Alono la mai putin de 0,5s, unii observatorii mentionand ca a fost un ordin de echipa pentru a nu periclita colaborarea cu Ferrari, a carei motor Sauber il foloseste.

“In viitor scopul meu este sa fiu intr-o echipa mare si sa lupt pentru victorii” a spus el pentru NDTV. “Cel mai important lucru este sa am o masina care sa imi dea sansa sa castig curse. Cred ca in doi, trei ani voi lupta pentru campionatul mondial.”

“Ma face mandru ca unii oameni m-au comparat cu Senna, dar inca am multe de facut in cariera mea ca sa primesc asemenea laude” a adaugat el.

Comentariu F1Manager : anul trecut Perez nu s-a remarcat si a fost batut de coechipierul sau Kobayashi. Suntem sceptici ca in Perez sta un mare campion dupa ce a impresionat intr-o cursa desfasurata in conditii haotice. Bine ar fi sa fie foarte talentat si atunci aceste rezultate la care el spera vor veni si cand se va afla intr-o echipa cu pretentii mai modeste cum este Sauber. Deocamdata urmeaza China in doua saptamani.