Întâlnire între acţionarii F1 la sediul Pirelli

O întâlnire ce va fi organizată de către Pirelli la cartierul general de la Milano săptămâna viitoare, îi are drept invitați pe principalii acționari ai Formulei 1. Întâlnirea are drept scop discutarea țintei de performanță pentru pneuri în lumina regulamentelor aprobate pentru 2017.

Pirelli consideră această întâlnire de o importanță vitală, scopul fiind acela de consolida colaborarea începută anul trecut între FIA, FOM și piloți. Dintre cele peste 250 de campionate în care Pirelli este implicat la nivel mondial, Formula 1 reprezintă principala preocupare.

În 2017 aspectele tehnice vor deveni mai complexe, astfel că Pirelli este mai mult decât convins de necesitatea creșterii numărului de teste pe pistă.

Acesta este un factor care a fost extrem de limitat în ultimii ani, în ciuda evoluției importante a mașinilor, respectiv a creșterii performanțelor. Aceștia sunt pași vitali în dezvoltarea pneurilor, dezvoltare care ține cont de evoluția viitoare a mașinilor și performanțele adăugate și care vor fi de altfel notabile în 2017.